Home Portofoliu Parerea clientilor nostri
Recomandari PDF Imprimare Email

Recomandare C.J. Iasi:

"In executarea contractului, S.C. FINAUDIT ASSIST SRL Bacau a dat dovada de operativitate, responsabilitate, competenta profesionala, independenta si obiectivitate in indeplinirea misiunii de audit, fiind astfel in masura sa apreciem calitatea serviciilor ca fiind foarte bune."

Recomandare C.J. Vaslui:

"In calitate de beneficiar al serviciilor de audit ale P.F.A. Iancu Mihaela-Elena pentru contractul nr. 4842/02.07.2009, din cadrul proiectului"Consolidarea capacitatii autoritatilor publice locale din judetul Vaslui si raionul Leova in gestionarea infrastructurii transfrontaliere", CONSILIUL JUDETEAN VASLUI apreciaza activitatea si profesionalismul depuse de echipa de proiect/audit a P.F.A. Iancu Mihaela-Elena Bacau.

Suntem multumiti de calitatea serviciilor prestate si de timpul de executie. P.F.A. Iancu Mihaela-Elena a dat dovada de multa seriozitate in satisfacerea cerintelor, raspunzand tuturor solicitarilor facute.

In acest context recomandam cu incredere colaborarea cu P.F.A. Iancu Mihaela-Elena pentru aceasta categorie de servicii."

Recomandare Primaria Braila:


"In executarea contractului, S.C. FINAUDIT ASSIST S.R.L. Bacau, a dat dovada de operativitate, responsabilitate, competenta prefosionala, independenta si obiectivitate in indeplinirea angajamentului. Apreciem calificativul, din punctul de vedere al calitatii serviciilor prestate, ca fiind foarte bun."

 

Contact info

Addresa: str. 9 Mai, nr. 15, sc. A, ap. 3, Bacau
Fax: 0372 874 136
Mobil: 0722 699 070
Email: iancu.mihaelaelena@yahoo.com
finaudit_assist@yahoo.com
CUI: 25791679
Nr.ORC: J04/737/2009
Administrator: Iancu Mihaela-Elena
  • Auditor financiar
  • Consultant fiscal
  • Expert contabil

Firma este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru auditul entitatilor de pe piata de capital

Firma este autorizata de Ministerul Fondurilor Europene pentru auditul fondurilor nerambursabile de la U.E. si de la alti donatori

Firma este acreditata de Federatia Romana de Fotbal pentru misiuni de audit financiar la cluburile de fotbal